Lolands 2014

Tijdens de 3de editie van Lolands Launch op donderdag 31 augustus, werd de affiche voorgesteld voor de volgende Lolands. Wederom met een cocktailbar ter hoogte van het ronde punt in Scherpenheuvel. De gin-tonics, mojito’s,…. gingen weer vlot van de hand met een gezellige drukte tot gevolg. De affiche was wat van Lay-out veranderd, maar het concept van Lolands bleef onveranderd.

In augustus kwam er de hype van de Icebucket challenge ten voordele van het onderzoek naar A.L.S. Ook hier konden wij als organisatie niet achterblijven. De crew van Lolands wou niet zo maar een emmer ijskoud water over zich heen gooien. We zouden Lolands niet zijn als we dit niet wat origineler aanpakten. Op het festivalterrein hebben we dan op een donkere dinsdagnamiddag in augustus met een 50 tal personen onder een grote puinzak (bevestigd aan een brandweerwagen) gevuld met ijswater gestaan. Deze zak werd vakkundig opengesneden alwaar we een ijskoude douche kregen. Een van de deelnemers was Eddy Haesen, eveneens een vriend van de Lo en een A.L.S. patient.

Populaire Posts

 • Lolands 2022
  Lolands 2022

  In 2022 daarentegen konden we de maatregelen voorgoed achter ons laten en zijn we ook afgelopen jaar weer ferm uit ons kot gekomen, wat resulteerde in een knallende 10e editie van Lolands!

 • Lolands 2021
  Lolands 2021

  Na een jaar onderbreking, was Lolands er terug in 2021. Sindsdien is er natuurlijk een virus gepasseerd, waar we liever niet op ingaan. Het is dus ook al meer dan 2 jaar geleden dat we onze laatste cheque hebben kunnen uitreiken aan het ALS Laevers fonds, wat natuurlijk onze bedoeling al helemaal niet was…

 • Lolands 2019
  Lolands 2019

  Lolands 2019… Het was weer plezant he… en schoon weer…. We waren dit jaar al wat rapper op de wei aan de slag dan de voorgaande Jaren. Er was ene met een zot idee om een toren op het terrein te zetten. De eerste die we in het begin van het jaar hadden gezet, leek ons een beetje laag, waardoor we hem na een paar maanden nog wat verhoogd hebben. De bedoeling van deze toren was om de Lo een prominentere plaats te geven tijdens het festival en ook om verlichting in te hangen

Categorieën