Lolands 2014

Tijdens de 3de editie van Lolands Launch op donderdag 31 augustus, werd de affiche voorgesteld voor de volgende Lolands. Wederom met een cocktailbar ter hoogte van het ronde punt in Scherpenheuvel. De gin-tonics, mojito’s,…. gingen weer vlot van de hand met een gezellige drukte tot gevolg. De affiche was wat van Lay-out veranderd, maar het concept van Lolands bleef onveranderd.

In augustus kwam er de hype van de Icebucket challenge ten voordele van het onderzoek naar A.L.S. Ook hier konden wij als organisatie niet achterblijven. De crew van Lolands wou niet zo maar een emmer ijskoud water over zich heen gooien. We zouden Lolands niet zijn als we dit niet wat origineler aanpakten. Op het festivalterrein hebben we dan op een donkere dinsdagnamiddag in augustus met een 50 tal personen onder een grote puinzak (bevestigd aan een brandweerwagen) gevuld met ijswater gestaan. Deze zak werd vakkundig opengesneden alwaar we een ijskoude douche kregen. Een van de deelnemers was Eddy Haesen, eveneens een vriend van de Lo en een A.L.S. patient.

Wil je in de toekomst meewerken aan Lolands? Klik Hier

Populaire Posts

  • Pommelien Thijs op LoForLife 2024!
    Pommelien Thijs op LoForLife 2024!

    De eerste naam van de LoForLife line-up is bekend! En wat voor één, namelijk Pommelien Thijs. Samen met enkele andere toppers zal zij op 14 september schitteren op de LoForLife Main Stage!

  • ALS: De ziekte die al te veel heeft genomen!
    ALS: De ziekte die al te veel heeft genomen!

    De Ice Bucket Challenge, ken je dat? Maar kan jij ALS? Zopas heeft de culturele gemeenschap afscheid genomen van Bea Van Der Maat (presentatrice en zangeres).

  • Lolands wordt loforlife
    Lolands wordt loforlife

    Lolands wordt LoForLife! Het was al een tijdje duidelijk dat Lolands niet meer Lolands kon blijven. MAAR Lolands blijft het zelfde festival maar gewoon onder een naam die de lading beter dekt… LoForLife.

Categorieën