Lolands

Lolands

Lolands

Deel onze website op facebook

FAQs

Zal er dit jaar kinderanimatie zijn op lolands?

Elke volwassene en kinderen tussen 16 en 18 jaar zullen de kans krijgen om zich te laten vaccineren tegen het corona virus. Voor kinderen jonger dan 12 is er momenteel geen vaccinatie voorzien. Ondanks dat kinderanimatie één van dé pijlers zijn hebben we toch beslist om dit jaar geen te organiseren.  Volgend jaar maken we dit dubbel en dik goed!

Kan ik een gekocht ticket van naam laten veranderen?

Via de link in je mail met tickets kan je zelf de naam wijzigen. Opgelet de QR code op het ticket blijft uniek dwz dat deze slechts 1x kan gescand worden.
De huidige coronamaatregelen vragen ons om elke bezoeker aan het festival te kunnen identificeren. Een gekocht ticket dient voorzien te zijn van de naam van de koper. De koper is degene die toegang wenst tot het festivalterrein. Tickets doorgeven aan een andere persoon is daardoor niet mogelijk.  (zie ook: welke corona voorwaarden zijn er om toegang tot het festivalterrein te krijgen)

Welke corona voorwaarden zijn er om toegang tot het festivalterrein te krijgen?

Voor de correcte info verwijzen we naar: https://www.vlaanderen.be/cjm/nl/informatie-covid-19/covid-safe-ticket
Elke bezoeker zal zich aan de inkom dienen te identificeren met hun ticket en hun bewijs van vaccinatie (of recente negatieve PCR-test afgenomen maximum 48 voor aanvang van het evenement)

Krijgen buurtbewoners een gratis ticket, zoals afgelopen edities?

Kreeg u de vorige jaren een Next door Neighbour ticket dan zal dit in 2021 eveneens het geval zijn. Let wel: de toegangskaarten zijn op naam en kunnen niet van naam worden veranderd. (zie: kan ik een gekocht ticket van naam laten veranderen)

Mag mijn kind (-12 jaar op I7 september 2021) op het festivalterrein?

Kinderen onder 12 jaar mogen zonder Corona certificaat op het festivalterrein. Ze dienen wel een kids-id voor te leggen, zodat we hun leeftijd kunnen verifiëren aan de ingang

Ik heb een ticket besteld, maar heb geen mail ontvangen waarin het ticket zit


Nadat je betaling is afgerond, dien je je ticket nog te personaliseren. Pas wanneer deze gegevens zijn ingevuld, zal de mail met het ticket worden verzonden naar de mailbox van de tickethouder. Het is dit jaar zeer belangrijk dat we de naam van de tickethouder weten (zie ook: Welke corona voorwaarden zijn er om toegang tot het festivalterrein te krijgen?). Check ook zeker je spamfolder, wanneer het ticket nog niet moest toegekomen zijn in je mailbox. Indien er zich dan nog steeds problemen voordoen, kan je altijd mailen naar info@lolands.be

Is er dit jaar een shuttle bus?


Ja. Er zal dan toch een shuttlebus rijden tussen het centrum van Scherpenheuvel en de Lolands wei. Haltes aan den Egger, het Boemelke, Action (bushalte) en de Lolands wei (bushalte). Op vrijdag rijden we vanaf 18u tot 20u en vanaf 23u tot 02u. Op zaterdag starten we om 14u tot 02u. Een rit duurt ongeveer 20 minuten naargelang de drukte. Onze chauffeurs moeten rekening houden met rij- en rusttijden. Een enkel rit kost €1, te betalen aan de chauffeur. Drinkgeld mag altijd natuurlijk. OPGELET! de laatste bus vertrekt aan de wei om 02u!! VOL is VOL!!

Geef een antwoord

SPONSORS

CovidSafe informatie