Op de wei

Elektronisch Betalen

Op de wei kan je elektronisch betalen door gebruik te maken van bancontact. Wij moedigen dit zeer sterk aan.


Eten & Drinken

Vergeet je niet in te schrijven voor onze jaarlijkse super deluxe ‘Lo’ BBQ. Tickets zijn beschikbaar in de ticketshop.

Wanneer de BBQ afgelopen is, kan je hier de rest van de avond terecht voor de enige echte ‘Lo’ Burger.

Buiten deze BBQ bieden we jullie een brede selectie van hoog kwalitatief en gezond eten aan.


Eerste Hulp

Als je hulp nodig hebt, kan je je altijd aanmelden bij onze hulppost. Kan je deze niet meteen vinden, of vind je niet de hulp die je zoekt, spreek dan gerust iemand van de security of de organisatie aan.


Gratis oordopjes

LoForLife hecht uiteraard veel belang aan veiligheid en ook gehoorbescherming is daarbij belangrijk, dus vanzelfsprekend worden de wettelijke decibelnormen door ons opgevolgd. Er zijn oordopjes ter beschikking aan de kassa.


Geen rugzakken

Op LoForLife zijn geen rugzakken toegelaten.


Gratis WC’s

Op LoForLife voorzien wij in propere, goed uitgeruste en netjes onderhouden WC’s die door ons gratis aangeboden worden. Ze worden steeds onderhouden door ons sanitaire team, maar we verwachten natuurlijk ook van de bezoeker een inspanning om de toiletten zo proper mogelijk te houden.


Propere wei

Overal op de wei vind je grote afvalbakken terug. Wij willen graag vragen om al je afval in deze bakken te werpen, zodat het terrein voor iedereen aangenaam proper blijft.


Toegankelijkheid voor iedereen

Zoals altijd willen wij ervoor zorgen dat iedereen optimaal kan genieten van LoForLife. Hiervoor voorzien wij een rolstoelpodium en speciaal aangepast sanitair. Ook voorzien wij enkele parkeerplaatsen op onze parking zo dicht mogelijk bij de ingang. Om hierop te mogen parkeren, volstaat het om aan de ingang van de parking je EDC te laten zien. De begeleider van een persoon met een beperking mag ook gratis binnen. Om dit ticket te verkrijgen, stuur je een aanvraag naar tickets@loforlife.be met daarbij een kopietje van je begeleiderspas.


Huisreglement

Door de aankoop van een LoForLifeticket en het betreden van het festivalterrein, ga je automatisch akkoord met ons huisreglement. Dit reglement kan je hier nalezen.


Openingsuren

Vrijdag 13/9: De wei is toegankelijk op vrijdag vanaf 18u. Bonnetjesverkoop stopt om 02u, drank- en eetstanden worden gesloten om 02u30. Om 3u sluiten we de wei af.

Zaterdag 14/9: De wei is toegankelijk vanaf 15u. Bonnetjesverkoop stopt om 02u, drank- en eetstanden worden gesloten om 02u30. Om 3u sluiten we de wei af.