Lolands

Lolands

Lolands

Deel onze website op facebook

Op de wei

Elektronisch betalen

Op de wei kan je elektronisch betalen door gebruik te maken van bancontact. Wij moedigen dit zeer sterk aan.


Eten & drinken

Vergeet je niet in te schrijven voor onze jaarlijkse super deluxe ‘Lo’ BBQ. Tickets zijn beschikbaar in de ticketshop.

Wanneer de BBQ afgelopen is, kan je hier de rest van de avond terecht voor de enige echte ‘Lo’ Burger.

Buiten deze BBQ bieden we jullie een brede selectie van hoog kwalitatief en gezond eten aan.


Eerste hulp

Als je hulp nodig hebt kan je je altijd aanmelden bij onze hulppost. Kan je deze  niet meteen vinden, of vind je niet de hulp die je zoekt, spreek dan gerust iemand van security of organisatie aan.


Gratis oordopjes

Lolands hecht uiteraard veel belang aan veiligheid en ook gehoorbescherming is daarbij belangrijk, dus vanzelfsprekend worden de wettelijke decibelnormen door ons opgevolgd. Er zijn oordopjes ter beschikking aan de kassa.


Geen rugzakken

Op Lolands zijn geen rugzakken toegelaten.


Gratis WC’s

Op Lolands voorzien wij in propere, goed uitgeruste en netjes onderhouden WC’s die door ons gratis aangeboden worden. Ze worden steeds onderhouden door ons sanitaire team, maar we verwachten natuurlijk ook van de bezoeker een inspanning om de toiletten zo proper mogelijk te houden.


Propere wei

Overal op de wei vind je grote afvalbakken terug. Wij willen graag vragen om al je afval in deze bakken te werpen, zodat het terrein voor iedereen aangenaam proper blijft.


Toegankelijkheid voor iedereen

Ook dit jaar nemen we een aantal maatregelen om onze festivaltent toegankelijk te maken voor rolstoelgebruikers. Naast een rolstoelpodium voorzien wij aangepaste toiletten en een parkeergelegenheid. Wens je gebruik te maken van deze voorzieningen, gelieve ons dan op voorhand een seintje te geven zodat we een parkeerplaats voor jou kunnen reserveren. Dit kan via ‘info@lolands.be’. De begeleider van een rolstoelpatient krijgt gratis toegang tot het festival.


Huisreglement

Door de aankoop van een Lolands ticket en het betreden van het festivalterrein, ga je automatisch akkoord met ons huisreglement. Dit reglement kan je hier nalezen.


Kinderen

Lolands een familiefestival en wij hopen in 2022 terug op een uitgebreide kinderanimatie. Kinderen mogen ons festival ook ten allen tijde gratis betreden. Alle kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen. We voorzien ook faciliteiten voor ouders met zeer jonge kinderen zoals verschoningstafels en microgolfovens voor het opwarmen van flesjes.


Openingsuren

Vrijdag 17/9: De wei is toegankelijk op vrijdag vanaf 18u. Bonnetjesverkoop stopt om 01u30, de wei gaat dicht om 02u. We ontruimen dan ook de ganse wei.

Zaterdag 18/9: De wei is toegankelijk vanaf 08:00u. De animatie activiteiten starten om 10u. De bonnetjesverkoop stopt om 01u30. De laatste toog sluit om 02u. We sluiten af om 02u30.


SPONSORS

CovidSafe informatie