HOE BEREIKEN?

E314 afrit 23 Tielt-Winge: neem rechts richting Scherpenheuvel blijf de Schransstraat volgen tot op het T-kruispunt met de Mannenberg. Neem hier rechts richting Scherpenheuvel en volg tot aan de eerste verkeerslichten. Neem hier rechts de Oude Tiensebaan en volg de wegwijzers naar de parking.

Scherpenheuvel dorp: kies aan het rond punt voor de Basiliek richting Aarschot. Neem aan de eerste verkeerslichten links in de Oude Tiensebaan en volg de wegwijzers naar de parking. De Oude Tiensebaan is niet bereikbaar via de Houwaartstraat!

PRAKTISCH

Wanneer: Vrijdag 15 en zaterdag 16 september 2017. In het programma kan je vinden hoe laat de activiteiten starten.

Waar: Festivalterrein op de Oude Tiensebaan ter hoogte van nr. 116 in Scherpenheuvel. Stel je GPS in op de kruising tussen de  Houwaartstraat en de Oude Tiensebaan.

Parking: Er is een grote parking op 150m wandelen van het festivalterrein. Volg de parking pijlen! In de straten rond het festivalterrein geldt een volledig parkeerverbod. 

Inkom: Gratis

Mindervaliden: Er is een rolstoelpodium voorzien in de muziektent. Spreek gerust iemand van de organisatie (Donkerblauwe T-Shirt CREW) aan, of vraag na aan de infostand op het terrein.

verkeerssituatie Lolands 2017.jpg